Single post: Clubul PlayStation 5
-
Senior Member
N-am cum sa pronunt cuvantul 'piratat' pentru ca lucrand in gaming mi-am inceput profesia care inca imi hraneste familia. Pentru mine a pirata este acelasi lucru cu a-ti insela femeia iubita (fara sa merite), in timp ce ea sta saraca acasa si-ti face de mancare.
Sigur, eu nu sunt vreo autoritate ca sa decid ce este bine si ce nu, dar pentru mine termenul ala este derizoriu si nu reprezinta o optiune. Pacalesc orice, si ANAF daca e nevoie si daca pot, insa nu si lucrul pe care-l iubesc ce mai mult in lumea asta in afara de propria familie si in special, pe oamenii care mi-l faciliteaza.
No hard feelings! 
LE: 
Originally Posted by
Espiritus
Daca mi-ar fi spus ca din 2028 nu mai fabrica diskuri, dar apare GOG pe Playstation si pot cumpara digital jocuri DRM-free, ii pupam si le dadeam portofelul.
De aici e mirarea. Mirarea e cum au anuntat ca de maine la console aduc aceleasi dezavantaje ca un PC, insa nu aduc si avantajele de PC.
Sunt de acord cu asta si mie mi se pare aiurea felul in care au facut anuntul, pare un Vasile din ala care doar ce s-a lasat de fumat. Pana una alta, ei n-au spus inca nimic despre PS6, nici ce va face nici ce nu va face. Eu as astepta sa vad si sa aud mai multe despre consola in sine, sunt convins 100% ca nu vor ramane lucrurile asa blocate in zona asta gri.