Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
@Espiritus - cum o sa joci Wolverine, God of War, Intergalactic pe PC? Nu ma intereseaza ca pot pirata mii de jocuri, atat timp cat jocurile care vreau sa le joc nu sunt acolo.
Nu m-am gandit inca. Presupunand ca nu vor aparea si pe PS5, ori inchiriez un PS6 pentru o saptamana cand apare cate un joc care ma intereseaza, ori cu banii economisiti din jocuri cumpar si PC, si PS6 si alea 3 exclusive bune care apar intr-o generatie la Sony. Tu cum o sa joci Squadron 42 pe PS6?

Quote Originally Posted by Xander RO View Post
N-am cum sa pronunt cuvantul 'piratat' pentru ca lucrand in gaming mi-am inceput profesia care inca imi hraneste familia. Pentru mine a pirata este acelasi lucru cu a-ti insela femeia iubita (fara sa merite), in timp ce ea sta saraca acasa si-ti face de mancare.
Cam merita daca ti-a otravit mancarea. Ma rog analogia e puerila; vorbesc de pirateria jocurilor AAA cu DRM, care afecteaza in mod direct patronii si shareholderii companiilor mari. Daca toata lumea ar face asta, ar falimenta studio-urile care lanseaza jocuri cu DRM, ar concedia intr-adevar toti devii, dar ar lasa loc sa apara alte companii care fac jocuri fara DRM (ca Baldur's Gate), deci aceiasi devi s-ar angaja in alta parte. Hai sa nu le plangem de mila patronilor.