Single post: Clubul PlayStation 5
-
Senior Member

Originally Posted by
Xander RO
Un picut malitios aici, dar eu insumi exagerez cateodata asa ca pot sa o inteleg intr-un context in care te-au suparat astia de la PlayStation.
Daca ma apuc sa insir toate minunile pe care le-am jucat pe PS4 si PS5 exclusives din 2013 pana azi, nu-mi ajunge toata pagina 248...
De acord oarecum cu partea a 2-a. Insist insa in continuare sa asteptam sa auzim ceva despre PS6, momentam judecam ceva despre care nu stim inca nimic.
nu sunt asa multe true exlusives pe ps4 si ps5 in total care si merita atentia oamenilor...seria gran turismo, seria infamous (care e oricum moarta), uncharted(aceiasi situatie ca infamous), demon souls remake saros ?..restul le cam poti juca pe steam. De acum incolo, da posibil.
Daca ai pc calumea sau chiar decent te poti juca pana te plictisesti. Oricum de unde timp de toate? dracu, daca stau sa ma joc cateva jocuri pe an calumea abia am timp sa mai analizez ce dracie de joc iese pe nu stiu ce platforma. Ah, jocul nu stiu care nu iese pe platforma pe care o detin ? ghici ce, detin alte doua platforme si ceau, ma joc alte sute de jocuri...
Bine ca avem pssr2 macar, ca altfel nu stiu unde ajungea lumea.