Quote Originally Posted by lucicleric View Post
Nu te-ar deranja ca te inchid in ecosistemul lor de cacao?
Nu mai mult decat ma deranjeaza ca sunt obligat sa dau la copil lichid de frana care expira in 2029 in loc de lapte, nu mai mult decat ma deranjeaza ca innot in Marea Neagra in balti de petrol dar eu il cumpar din Kazahstan si platesc benzina mai scumpa decat Franta si in nici un caz nu mai mult decat faptul ca a ajuns sa coste o placa video mai mult decat o masina SH decenta pentru oras, iar lumea n-are nici o problema cu treaba asta.
Din contra, le comanda de pe iPhone X, unde iPhone X = iPhone Y + (X − Y), ca ala de anul trecut de doar 80 de milioane nu mai e bun.

Pentru un device care chiar si overpriced ma costa cat radiatorul unei placi video sau cat un telefon jegos second hand de acum 2 ani, consola care pe deasupra ma mai si tine 3-4 (5-6?) ani fara sa gadil nimic la ea, raspunsul este nu, nu ma deranjeaza, atata timp cat ecosistemul lor de cacao ma respecta si-mi ia banii in moneda mea nationala pentru jocuri de calitate care aduc un plus de bucurie in viata mea.

Referitor la inchis in PS Store am mai spus, pana nu confirma SONY oficial ce poate si ce nu poate PlayStation 6 sa faca si care vor fi limitarile acestei tranzitii, ne dam doar cu presupusul.