Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
Sper sa nu fie cu suparare ce iti zic ca nu ne cunoastem personal si asa, dar mi se pare ca esti fix ceea ce doresc cei de la Sony in momentul actual de la consumatori. Sa cumpere un ps 5 pro pentru gta 6 digital, sa se bucure de exclusivitati si sa fie na...orbit de "frumusetea" oferita de ei.
N-am de ce sa ma supar ca de asta se numeste forum ca sa avem pareri diferite. Aici nu suntem in Parlamentul Romaniei sa bagam tara in criza pentru urmatorii 30 de ani ca asa ni se scoala noua cand ceilalti au alta parere.
N-am fost ironic cand am spus ca va iubesc pe toti, non gay mode bineinteles!

Si ca sa-ti raspund concret da, nu ti se pare, chiar asta sunt, un fanboy. Nu doar ca sunt fanboy dar din moment ce sunt si convertit, cred ca ma pot numi deja ultras PlayStation nu doar un simplu fanboy!

Tocmai asta este frumusetea in pasiunea asta, sa iti poti gasi fericirea totala in acest hobby astfel incat sa poti trece si peste neajunsurile care vin la pachet, pentru ca nimic nu a fost, nu este si nu va fi perfect, niciodata.

Nu pune 'frumusetea' intre ghilimele, daca esti nascut dupa 2000 cand a mai aparut cat de cat apa calda si in Romania, nu ai de unde sa stii ce inseamna sa fii gamer in 1997, 98, sau anii 2000 pana prin 2009-2010 cand am urcat si noi putin peste Somalia si Eritreea la infrastructura digitala. Chiar suntem si eu si tu, alaturi de toti ceilalti care pot respira la ora asta, martori ai celei mai frumoase (fara ghilimele) perioade din istoria gaming-ului, chiar daca ne place noua sa ne alintam.

Believe me, mergeam 10 statii de tramvai dus-intors ca sa-mi crape discheta 11 de la Mortal Kombat si sa plec iar pe drum, noi acum ne alintam aici, ca nu ne mai lasa SONY sa vindem de 7 ori un disc sau ca ne sterge familia Bundy in 480p dintr-o lista de acum 25 de ani...