Single post: Clubul PlayStation 5
-
03-07-2026 23:19 #4966 SP
Senior Member

Originally Posted by
Xander RO
Si jocurile pe disc le tinem in dulap dar nu ne lasa sa intram in ele fara day one patch sau regular updates, sau cand ne e lumea mai draga ne inchid serverele. Alea le 'detinem'?
Și aia este vina noastră, i-am lăsat să-și bată joc de noi si am continuat să le cumpărăm jocuri lansate in beta stage care aveau nevoie de o groază de uodate-uri ca sa fie jucabile, era mișto era PS3 când luai un disc si nu aveai nevoie de net, il băgai si il jucai fără probleme!
Pentru mine consolele au însemnat o platformă de jocuri mult mai ieftină si accesibilă decat un PC, mult mai portabilă și asta era un plus cand eram copil plus ca puteam face schimb s-au împrumuta un joc sau chiar vinde de nu mai aveai nevoie de el.
Consolele nu vor mai fi la preturi prea accesibile si nici acum renunță si la suport fizic, pentru mine next gen nu mai sună a consolă!
Mă bucur ca acum doi ani mi-am construit un PC care si acum duce jocuri brici (GPU 4080p Super, CPU i9 13900K, 32gb DDR5, SSD Samsung 980 Pro), chiar nu stau bine cu banii si cand am luat GPU am avut ceva buyers remorse dar a dispărut acel feeling foarte repede, plus ca l-am construit in timp si vânăm oferte la componente.
Probabil rămân doar cu PC-ul și tot la doua generații de placi grafice pot vinde GPU si sa fac upgrade cu pierdere relativ mică si asta nu ca ar fi chiar necesar ci fiindcă is nebun eu sa am grafică cât mai bună!
Ce mă mai deranjează la console de două generații este că plătești sa joci online, pai am cumpărat jocul, lasă-mă să-l folosesc ce naiba!!!! Pe PS3 băgăm online Killzone 2, Burnout Paradise, Battlefield 2 si nu plăteam nimic dar hai să-i mulgem de bani pe fraieri că ne lasă. Aia cred că și râd de prostia noastră, stau si zic uite ba ca au luat jocul si timp de doi ani cat il joaca online tot plătesc subscripție.
Acum mai joc Battlefield 6 online pe PC, am luat jocul și gata nu mai plătesc nimic si asa e si normal!!!
Eu înțeleg ca nu vrei sa te privezi de la ceva ce-ți oferă plăcere si că viața e scurtă dar timpurile se schimbă si se schimba in rau, habar nu am de ce lucrurile nu pot fi mai bune ci tot mai rau. Imi place sa joc ceva dar aș putea și renunța fără sa mor si joc de mic de pe vremea ZX Spectrum!
Am ajuns sa simt uneori ca toate astea is o minciună, trăiești printr-un televizor tâmpit, ai trăiri printr-un televizor tâmpit, te ține ocupat un nimic! Nu am mașină si nici permis ca as fi fost prin natură mai mult, mi-am pierdut din timp acasă de handicapat ce sunt, acum ca sunt operat de două luni la genunchi ma simt si mai blocat si prins aici pe langa casa in gunoiul asta de oraș. Nah bun ajunge ca am deviat deja!