Sunt prea calici si prea nesimtiti Xbox ca sa speculeze momentul si sa intoarca palma data in 2013 cu 'PS4 works on submarines'. Si prea prosti, am uitat! Va fi fix acelasi digital only ca si PS6 pe care il judecati in absenta.

Papillon_ stim ca ti-ai luat PC, stim ca pentru tine next gen o sa fie o catastrofa, stim ca PC, PC, PC, PC, o scrii in continuu pe toate threadurile unde ai ocazia, dar a devenit putin cam mult si putin cam des.
Ai thread-uri de PC unde nu te deranjeaza nimeni si unde nu intru nici platit, incercam sa ne respectam putin unii pe altii?

Ma bucur ca ramai la PC, ma bucur ca nu vezi nimic bun inainte, sau cel putin incerci sa te convingi de treaba asta pt ca dpdv psihologic cam asta denota faptul ca spui acelasi lucru in bucla.
Pentru mine si altii ca mine, nu va fi o alternativa PC-ul, ne dai si noua sau cel putin mie daca am ramas singurul de pe forum, ocazia sa privim cu bucurie inainte?

Uite eu sunt un retardat care in ciuda catastrofelor pe care le inventati si le exagerati voi in ultimele zile vreau sa raman la Playstation si la Xbox! Am dreptul sa mai pot citi threaduri de console fara sa vad din postare in postare PC PC PC PC PC?

Eu intru la voi acolo pe threadurile alea cu placi video de 4000$ sa va postez clipuri din Saros si din Death Stranding 2? Am deranjat cu ceva acolo, vreodata? Intelegi paralela? Nu-ti impune nimeni nici o cenzura, dar intelegi ca exista totusi o limita a bunului simt pana la care poti sa poluezi fiecare thread de consola cu mizeriile tale de PC-uri?