Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Ce anume consideri ca e marketing? Raw power?

Eu il joc pe XSX, mostly in 60fps, desi da, arata mult mai bine in 30fps - dar for whatever reason, nu reusesc sa pun 40fps mode - nu am cel mai bun TV, dar 1080p cu 120Hz am si desi alte jocuri il vad, aici nu-l vede.
Eu am un QLED de la Samsung de 138 cm, Q80C. Stiu ca nu e cel mai performant dar aduce aproape de gamele de top, negru e negru, contrastul e placut, sunt multumit si imi vede modul Balanced insa creierul meu obisnuit deja cu 60 fps parca refuza sa-l joace in 40 . Nu stiu daca ma intelegi.

Cat despre Marketing...poate nu m-am exprimat corect, insa consider ca mai toti dezvoltatorii nu vor sa mai stoarca PS5 Base la capacitatea lui maxima asa cum a facut-o sa zicem Naughty Dog cu Uncharted 4 pe PS4 sau Santa Monica cu God of War. Acolo s-a stors si ultima picatura din puterea consolei, iar aici cred ca se poate mai mult, poate ma insel eu dar atentia mare e indreptata spre PS5 PRO si mai putin spre PS5 Base. Asa consider eu, poate gresesc...insa am impresia ca special nu se concentreaza pe PS5 base parca sa te forteze sa treci la varianta PRO.