Single post: Assassin's Creed IV: Black Flag / Resynced
-
Member

Originally Posted by
razvanrazy
Optimizarea se facea altfel cand era totul pre-baked. Cand ai totul real time prin RTGI (global illumination), nu prea mai poti optimiza - acolo trebuie putere bruta de procesare.
Ca sa-ti dau un sfat - schimba din 60 in 40fps, apoi inchide consola si revino dupa minim 30 de minute. O sa te pui sa joci ca si cum asa a fost dintotdeauna.
Eu asa mai fac la trecerea in 30fps - daca schimb si vreau sa joc imediat, din 60 in 30, efectiv nu pot. Daca fac pauze, se simte mai natural, chiar daca se simte mai sluggish.
Multumesc frumos pentru sfat. O sa incerc 
Cat despre optimizare nu ma pot pronunta foarte mult pentru ca nu sunt atat de tehnic si nu inteleg anumite chestii. Deci aici iti dau dreptate, stiu ca esti mai in domeniu decat mine si probabil asta este situatia si comparatia mea cu trecutul nu-si are locul. Insa preturile au ajuns foarte mari la console si din pacate desi as fi facut trecerea la PRO nu mi-am permis, am explicat de ce. Probabil nici la PS6 nu voi putea face trecerea, cel putin nu la inceput...familie, copil, posibil inca unul cu ajutorul lui Dumnezeu
, rate apartament, facturi...salarii medii in Galati si asta e situatia.
Inca am sperante ca PS5 sa nu fie ultima mea consola pentru ca am avut de la PS1 incoace tot ce se putea avea, cu sala proprie de jocuri a familiei pe vremea PS1 si PS2 (cele mai frumoase vremuri pentru mine si copil fiind), chiar daca acum nu mai joc ca altadata, nu mai am nici timpul si nici cheful/rabdarea de altadata (probabil stresul si oboseala de zi cu zi) si de multe ori il deschid 30 de minute si cam atat, tot as vrea sa tin pasul cu ele
, dar costurile unei console noi momentan ma cam depaseste din pacate