Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
Fain management, cu siguranta urmatorul proiect va fi la fel de succes daca asa isi trateaza angajatii /s.
Ca o comparatie, companiile care nu-si concediaza angajatii dupa ce au terminat un proiect excelent, cum ar fi Capcom sau Nintendo, au un avantaj foarte mare in proiectele ulterioare pentru ca echipele care se cunosc lucreza mult mai bine decat cele care incep de la zero.
Mereu imi e neclar la ce se refera articolele in engleza cand spun "layoff". Nu stiu exact cum lucreaza Ubisoft, insa in mod normal exista doua tipuri de contracte cu oamenii: contract de munca (pe perioada nedeterminata) si contract B2B. Daca au "angajat" niste contractori pentru acest proiect si proiectul s-a terminat, e normal sa termine contractele, insa asta nu e ceea ce eu consider "layoff". Daca in schimb aveau angajati cu contract de munca si i-au concediat dupa lansare, asta e intr-adevar foarte urat, si distruge complet moralul celor care raman in comanie cu sanse foarte mari sa faca silent quitting. S-ar putea sa nu ii intereseze pentru ca oricum firma e in pragul falimentului, deci nu stiu cat de mult mai gandesc pe termen lung.

Din punctul meu de vedere singura sansa prin care compania asta nu dispare in maxim 5 ani e ca shareholderii sa se uneasca si sa il concedieze pe CEO-ul ala incompetent impreuna cu toti managerii de la toate nivelele, pastrand doar devii talentati pe care ii au. Si au destui talentati, ca jocurile lor inca mi se par impecabile dpdv tehnic, in ciuda faptului ca la cum se prezinta management-ul te-ai astepta sa nu mai functioneze nimic.