Quote Originally Posted by Xander RO View Post
N-am stiut fix unde sa postez asa ca am sa postez aici. Ma uitam aseara prin feeds si cand vad la o postare de la PlayStation Romania, 80+ comentarii, ca niciodata. Zic wow, traieste comunitatea. Cand deschid, noroc ca nu mancasem inainte, ca vomitam pe loc.

Inteleg furia unei parti din comunitate vis a vis de treaba cu discul (desi era clar ca asa va fi si ca toti vor face asta, SONY fiind doar retardati sa anunte ei primii), dar sa faci asa ceva...

Initial am crezut ca s-a retardat comunitatea de la noi, dar nu, ulterior am observat ca acele conturi nici macar nu sunt din Romania, apoi am dat pe toate paginile PlayStation din lume si surpriza... PlayStation Polonia are la orice postare despre orice... 500+ spam messages cu tampenia asta cu 'no disc no whatever' si toate mizeriile adiacente.

Efectiv fiecare postare pe social media a fiecarei entitati PlayStation este flood-ata de mizeria asta de spam. Rezultatul dorit fiind care? De ce ai creea boti din astia nenorociti care sa distruga orice tentativa de comunicare a PlayStation, incercand sa faci ce?
Oare lumea, in tampenia ei generala, chiar crede ca SONY o sa schimbe o decizie de business care era inevitabila doar din cauza ca niste imbecili obtuzi la minte spameaza cu postari automate si cu bots orice pagina PlayStation?

Lasa-i sa spameze, macar ne fac munca mai usoara si nu trebuie sa spamam noi acest lucru incontinuu. Unde-i rant-ul despre cat de greedy sunt cei de la playstation ?