Când totul se mută în online, tu stai să depinzi de un rahat de plastic.
Dintre cei care fac gălăgie și plâng cu lacrimi de crocodil ca vezi doamne ne ia Sony disk-ul, 99% sunt “afaceriștii” de jocuri de pe OLX sau alte platforme din alte țări în care ei plătesc 10 lei în medie pe un joc care are costuri de producție de zeci de milioane euro (chiar sute).
În momentul când a apărut PS5 Pro in format digital only l-am luat imediat și dacă stau și mă gândesc bine cred ca singurul joc cumpărat fizic a fost ceva pentru PS4 Pro, nici nu mai țin minte care și apoi i l-am dat gratuit cumnatului parcă. La aproape 50 ani nu stau sa mă apuc sa vând-cumpăr jocuri in format fizic de la piață, prefer daca vad ceva joc care mă interesează să-l cumpăr digital și sa mă bucur de el oricând de pe canapea, nu sa stau sa umplu sertarele cu niște cutii și apoi sa scormonesc după ele când am timp și chef de puțină joaca.
Sigur, probabil dacă aveam o altă vârstă, dacă nu aveam un job bine plătit altfel aș fi gândit, dar de vreo 10 ani de când am trecut pe consola 99% am cumpărat digital și digital voi cumpăra în continuare datorită confortului.
GTA6 precomandat, Mortal Shell 2 precomandat doar ca să îl pot juca cu 3 zile înainte, urmează Beast of Reincarnation, Onimusha, The Blood of Dawnwalker, Phantom Blade Zero plus încă vreo 3-4 în perioada imediat următoare. Dacă ar fi să le comand în format fizic cred ca mi-ar trebui un metru cub de spațiu pe care să-l ocup cu niște cutii de plastic [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk