Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 5
-
Senior Member

Originally Posted by
Syni
“afaceriștii” de jocuri de pe OLX sau alte platforme din alte țări în care ei plătesc 10 lei în medie pe un joc care are costuri de producție de zeci de milioane euro (chiar sute).
Exact, and that's an issue! Eu nu sunt bogat, am inca job dar nu se stie pentru cat timp, probabil ca va veni si la mine vremea cand efectiv nu-mi voi mai permite un joc la pret full, I've been there multa vreme si am reusit sa ma strecor cumva si sa le joc pe toate pana la urma.
Incerc sa imi creez un backlog de siguranta si comfort, sunt oferte foarte multe, daca am o luna grea si nu-mi permit un joc day one, am un backlog pana ies la pensie.
Caz concret, am primit cadou de la cineva un joc care nu imi trebuia, evident ca din politete n-am zis nimic. Am pus frumos jocul pe olx la un pret excelent si l-am dat in 5 minute. Peste alte 10 minute, jegosu ala care l-a luat de la mine l-a pus cu 50 de lei mai scump la vanzare, la el pe cont. If you ask me, as vrea sa fie starpiti astia de pe internet precum gandacii de Colorado, iar PlayStation sper sa faca fix asta, cu toate daunele colaterale posibile...
Sunt convins ca vor oferi oamenilor corecti sansa de a vinde si de a cumpara digital la preturi bune, din diverse magazine digitale, o sa vedeti!