Single post: Clubul PlayStation 5
-
Senior Member

Originally Posted by
Syni
Păi exact asta e și durerea celor cu disk-ul. Ăla e singurul avantaj ca îți recuperezi banii adică dai dreaq pe aia de la Rockstar ca baga 2 mld de euro într-un joc, eu plătesc 10 lei sau poate ies și în profit la revânzare [emoji23]
Nu trebuie sa fi bogat, din păcate nici eu nu sunt [emoji1787] dar consider ca oricine in
ziua de azi care nu este un looser și stă pe banii părinților (ceea ce e la modă în zilele astea din păcate după cum văd) și are un job cât de cât, își poate permite să își ia măcar un joc la preț întreg care crede el ca merită și astfel să mulțumească producătorului fiindcă i-a oferit multe ore de bucurie ca să zic așa.
Ce sunt 300 lei în ziua de azi ? Nimic, intri la magazin și ieși cu punga pe jumătate goală!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nu mai pot eu de Rockstar si cati bani baga in jocul lor. Sper la noapte sa am somn linistit de cat de rau le ar putea merge daca nu cumparam toti jocul lor in format digital si daca nu l vom juca, doar sa i ajutam cu un ban in plus.
Cu 300 lei imi fac cumparaturi pe sapt respectiva si multe jocuri au sarit de aceasta suma in ultima vreme.