Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox 360
-
04-09-2009 14:26 #4576 SP
Manager

Originally Posted by
sherban1988
Este posibil sa opresc consola de la conectarea la live din setarile proprii? Sa-i spun sa nu se conecteze la Live decat daca vreau eu, chiar daca are acces la internet.
Sa explic: Am consola conectata la net si la PC printr-un router. Vreau sa ramana conectata la PC ca sa pot sa ascult muzica din Library, dar nu vreau sa se conecteze si la Xbox Live. Gamer Profile-ul meu principal are conexiunea la live facuta insa, asa ca de fiecare data cand dau sign in pe el, se conecteaza automat si la live. Cum pot opri asta?
Din cate stiu eu, fie scoti cablu, fie faci o setare ca sa nu se poata conecta la Live. O sa intre pe profil, dar zice Disconnected from Live.