Single post: Ghid pentru alegerea unei console nextgen!
-
Junior Member
Nehotarat pentru urmatoarea consola sunt si eu, dar stiu ca Wii nu intra in calcul. Asta pentru ca am avut unul si m-am plictisit de el in doua zile.
Initial as fi vrut PS3 (cucerit fiind de jocul GT4 de pe PS2), iar apoi un bun prieten mi-a recomandat Xbox. Vin aici, citesc tot topicul pe nemancate, casc ochii la detalii (desi 90% din specificatiile tehnice nu le inteleg) si vad ca PS3 e mai de viitor. Asadar, in clipa asta stiu fix nimic.
Din fericire pentru mine nu e nici o graba pentru ca abia ce mi-am modat PS2-ul si sper sa ma tina ocupat cateva luni (3-4) si poate pana atunci mai apar cine stie ce detalii ce m-ar putea ajuta sa ma decid.
Ca tot se zice ca PS3 nu a aratat tot ce poate, eu ii mai dau timp sa arate. Ce-i drept nu sunt de neglijat avantajele unui Xbox care, in urma unei vizite unde trebuie, iti ofera jocuri... accesibile
. Iar RROD nu ma sperie, mai ales dupa ce l-am cunoscut pe Donley. Plus ca am inteles ca versiune Elite a cam scapat de problema asta.
Ca si o concluzie: sunt in continuare nehotarat, dar cel putin acum am cateva argumente pentru nehotararea mea.