Single post: Alienware in Romania
-
Senior Member
Don't take it personal, because it's not. Cu totii facem confuzii. Dar asta nu inseamna ca vorbeam serios cand am zis de "Crysis pe barca" , si Vertu ... lol ... Am facut o mica ironie, apropos de toata tehnologia "high-tech" , care ne tot sare la gat in ultima vreme.
Sunt zeci, mii de discutii referitoare la "De ce merita gaming-ul pe PC mai mult decat pe console" ...Cu totii cunoastem subiectul asta. Dar consider ca atunci cand iti spui opinia, trebuie sa vii si cu argumente, orientate in aceasi directie in care ne este subiectul.
Suntem obligati sa acuzam industria pentru dezvoltarea noilor tehnologii an de an ... Si bineinteles preturile lor de "New Entry" , prin simplul fapt ca nu ne permitem.
Eu de exemplu am ramas uimit, de cum o astfel de configuratie a putut fii construita intr-un computer atat de mic, in cazul de fata un Alienware ... Cand multi dintre noi poate nu au astfel de configuratii acasa intr-un desktop de dimensiuni sa nu spun (depasite). Si da, eu o iau ca pe un avans tehnologic, deoarece asta inseamna ca placile alea video 2x 280 GTX / // cu toata tehnologia lor, pot fii transformate poate intr-o viitoare consola. Asta daca este sa vorbim despre ultimul nivel tehnologic, ... Ca sa recunoastem, cu asta avem de-a face aici ... Mai exact, Alienware.
Ma simt acuzat, cum ca as fii un manelist notoriu, de-mi permit un Alienware, doar prin simplul fapt ca sunt un Geek idiot, care DA... ar plati 10000ron pe un laptop, care nu-si merita banii...
Daca faceam o comparatie stupida cu un laptop de tehnologie veche si plin de cristale swarovski , mai ziceam.