Quote Originally Posted by Bobby View Post
Babulu
Taw
Bobbic
Monky

Ordinea in grupa a2a. Si acum cred ca vorbesc in numele tuturor insirati mai sus ( grupa a2a): Nu ni se pare corect si fair-play ca noi sa jucam doar 4 din cauza unora care nu stiu ce inseamna competitie si se inscriu de dragul de a te inscrie si sa fii pe o lista. Dorim sa se echilibreze echipele. Cum azi au fost 12 oameni online se puteau face f simplu si usor 2 grupe de 6 oameni. Asa este firesc. Daca aveti 9 oameni online unul va concura singur? (ipotetic vorbind).
Atata timp cat Forza 2 ne ofera posibilitatea de a avea maxim 8 oameni intr-un joc, nu avem cum sa echilibram echipele. Au fost cazuri in care din prima grupa au lipsit oameni, astfel din a doua grupa s-a urcat cate o pozitie pentru fiecare.
Nu mi se pare corect sa penalizam pe cei din grupa 1, care au luptat sa scoata timp sa ajunga acolo, sa le rapim sansa de a ajunge pe primul loc, daca ii mutam in grupa a doua, cum mai pot ajunge pe locul 1 ? Din cauza asta am facut si calificari, cine este competitiv isi merita pozitia.
Da, ipotetic vorbind, daca vor fi doar 9 oameni, unul va concura singur, din oficiu luand locul 9. Este foarte clar specificat in regulament cum se desfasoara concursul si cauza pentru care avem 2 grupe. Crezi ca noua nu ne-ar fi placut sa jucam 16 oameni in aceeasi cursa, sau mai multi ?
Cat despre cei ce s-au inscris si nu joaca, ai dreptate, mai bine nu o faceau, lasau locul liber pentru altii mai seriosi.