Quote Originally Posted by MrIacob View Post
Pao si daca vrei sa testezi jocuri te iau asa fara discuti? Nu ar veni toata lumea?
pai vine destul de multa lume...eu am dat test la ubisoft si la EA Mobile, ca tester si dai un fel de examen in engleza...pe mine m-a pus sa traduc un text din engleza in romana, apoi dai un interviu.

Nu intra chiar toata lumea...si depinde si ce experienta ai in anumite genuri de jocuri.

Ex: cei de la ubisoft m-au intrebat in interviu ce experienta am in materie de jocuri cu avioane si jocuri gen Silent hunter sau cum ii zice la jocul facut de cei din romania.

La Ea, m-au intrebat ce experienta am in jocurile pe telefoane mobile, cat timp ma joc pe zi pe telefon, ce genuri, de ce acele genuri etc...

Pentru ca daca tu esti foarte tare in FPS-uri dar ei au nevoie de un tester care cunoaste RPG-uri in general nu te ia...pentru ca au fost multi prieteni de ai mei care jucau toata ziua CS, Cod4, Killzone etc...dar cand au dat interviu la cativa dintre ei li sa spus in fata..."vedem ca te pricepi la jocuri dar noi avem nevoie de oameni care se joaca X gen de joc in general".