M-am abtinut sa postez pe thread-ul asta, sunt prea multe de spus. Generatia de azi..e fffffffff porst crescuta, fara respect fata de cei care au o anumita varsta, fara inhibitii, fara rusine. Pai eu cand eram copil si se vorbeau prostii (gagici alea alea) roseam si radeam cu baietii ca prostii cand venea vorba de gagici pe la 10-13 ani, si pe langa asta toate chestiile care au fost enumerate mai sus de catre voi. Ma rog au murit vremurile astea. Trebuie sa ne conformam, in sensul ca ei sunt trendy ei sunt generatia de dupa '89 (democarti), daca stau si ma gandesc si noi cand am inceput sa ne imbracam, mai altfel decat se obisnuia, la fel ziceau si cei batrani de noi, "uite cu fundul pana la genunchi" (rapper fiind), si chestii in genu. dar repet diferenta intre noi si generatia noua....respectul, bunul simt, cei 7 ani de acasa. Intradevar sunt unele exceptii care, au parintii extraodinari in sensul bun (sa stie sa il fereasca de generatia asta si sa il creasca bine ) si sa isi salute profa de mate nu sa o injure. Sunt foarte multe diferente intre generatia care apune deja si cea care vine din spatele nostru. In shimb ceea ce ma enerveaza cel mai tare, majoritatea sunt dobitoci, eiii si stau si ma uite la ce vine din spatele nostru (generatia paci) astia vor ajunge invatatori, profesorii copiilor mei, daca parinti din ziua de azi au creat exploziile astea de copii si sunt cum sunt, ce dracu o sa invete al meu cand va ajunge la scoala de la fosti emo (sau si atunci tot emo vor fi) care la 13 ani nu aveau destule gauri sa si-o mai deie (scuzati expresia) copilul meu ce va invata de la unu care la 11 ani vrea sa ****, drogeze fumeze, care la 17 ani avea prietena pe hi5, si faceau sex la web cam ???? gandul asta ma inebuneste progeniturile, exploziile de azi....vor ajunge profesorii copiilor mei.