Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Fifa 10 disponibil pe 10
-
Senior Member

Originally Posted by
AndRewqp
pai daca asta si-au dorit fanii. ei, de fapt noi, ne dorim realism vrem ca seria FIFA sa ajunga un simulator de fotbal, nu un arcade. din pacate cei de la EA nu-i pot multumi pe toti. sa fiu sincer demoul de la fifa 10 nu ma impresionat asa de mult sau poate aveam eu asteptari mai mari de la el.
Voi ati jucat macar FIFA 99 sau vorbiti si voi tot din carcoteli si v-ati gasit cui sa-i faceti critica. Nu inteleg de ce ati luat ad-literam expresia "nu am mai jucat". Un meci doua am jucat, in cel putin o versiune, dar nu la fel de intens ca 99.
Ia incercati si voi jocul si vorbim dupa aia
Poate va piere pofta de realism. Poate cu Natal sau daca-ti legi motion sensingul de la PS3 de picioare vom vorbi de un simulator de fotbal.
@kane86 pe atunci lumea se juca in sali de net. In multiplayer mi-am luat un gol care a spart plasa portii
As zice ca dimpotriva, in perioada aia se juca mai mult FIFA in multi decat acum. Abia erau internet cafeurile pe val, acum consolele abia intra in viata romanilor.