Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
11-09-2009 20:16 #1578 SP
Egoist

Originally Posted by
vladtheodor
Am gasit niste tablete naturiste pe net (impotriva fumatului). Se numesc Zyban
Zyban x 60 tablete "Exista o specializare functionala a celor doua emisfere cerebrale. Partea stanga a creierului controleaza, de obicei, vorbirea, logica, analiza, functia temporala si liniara (asa au demonstrat Sperry, Myers, Bogen). Partea dreapta are o functie intuitiva, senzitiva, spatiala si holistica; nu foloseste o cunoastere de tip liniar, analitic sau structural. La drept vorbind, modul propriu-zis in care se obtine aceasta forma de cunoastere ramane un mister. Intr-un mod sugestiv, Thomas Hoover spune: „emisfera care vorbeste nu cunoaste, iar emisfera care cunoaste nu vorbeste”.
Marcel Klinsbourne, director la Departamentul de Neurologie Comportamentala de la Eunice Kenedy Shriver Center din Waltham, Massachussetts, a descoperit, pe baza de cercetari, ca cele doua jumatati ale creierului controleaza stari emotionale diferite: la dreapta – pesimismul, tristetea, nostalgia, melancolia; la stanga – optimismul, fericirea, sentimentele pozitive. De obicei, predomina una din cele doua laturi ale naturii noastre, care devine predominanta, in defavoarea celeilalte; ele fluctueaza in functie de ritmurile biologice ale fiecaruia. De preferat ar fi o stare de echilibru, ce unifica logica cu intuitia." Sursa: Asociatia Psihologilor din Romania
Am reamintit aceasta deoarece am auzit zvonuri ca unele medicamente te fac sa uiti de tot anumite "stari emotionale". Decit sa iau un pumn de medicamente sa-mi creeze o stare de somnolentza, sa-mi blocheze emisferele sau cine mai stie ce... Weekend placut !!!