Asa.. taie-mi-o scurt ca sa ma inveti minte.

In primul rand.. era vorba despre faptul ca se va lansa un demo de FIFA 10. Nu am intrat pe threadul dedicat jocului sa spun asta. Poate atunci erai mai indreptatit sa incerci sa ma acuzi de un oaresce offtopic. Nu prea e cazul.

Multiplayerul a evoluat ca timp in ORICE joc, nu doar la FIFA. Nu mi se pare normal sa compari jocurile din punct de vedere al functionalitatii evoluate. Daca internetul si mijloacele media ar fi existat si atunci - iti garantez ca ai fi avut experiente mai placute cu gameplay-ul din 99.
FIFA 99 nu se juca atat de mult pentru ca nu exista LOCUL unde sa o faci. Iti faceai retea de cartier cu 2-3 baieti la cateva scari distanta, si la salile de net jucai ce juca si multimea, in cazul meu - FIFA 99 in draci. La tine erau RTS-urile cap de afis - dar asta nu inseamna ca tu poti defini tot ce a jucat generatia intreaga prin actiunile tale.

Umple tu acum un i-cafe cu jucatori de FIFA 10 care sa faca campionate, laddere si galerii pe acolo. Nu cred ca reusesti. Cu camerele iti va fi mai usor totusi...

Da vad ca tot pe a ta o tii. Gata am terminat cu threadul asta....
Deci tu de fapt de ce ai intrat pe threadul asta? Ca sa o tii pe a ta si eventual poate sa ma faci pe mine sa ma sucesc (na, 0 satisfactie). Scopul si durata vizitei care era de fapt?

PS Si daca analizezi un joc in functie de ce zice vecinu, colegul, site-ul nush care, 2 baieti de pe forumul x.....no comment.
Sa inteleg ca tu trebuie sa gusti un c*cat care-l vezi pe strada inainte, ca sa te bucuri ca n-ai calcat in el?
Nu mai poza in zmeu autonom - cu totii suntem influentati de mijloacele din jurul nostru pentru a alege ce ne place si ce nu.