Single post: Ghid pentru alegerea unei console nextgen!
-
Mad Collector
Au trecut aproape 3 ani de cand a aparut xbox 360 - nu pot sa cred ca un gamer care si-a cumparat consola acum 1-2 ani sufera inca dupa banii investiti in aceasta consola si nu isi poate permite sa si-o cumpere pe a 2-a (PS3 sau Wii) in conditiile in care preturile au tot scazut (atat la magazin cat si pe piata de SH) - nu vad de ce mai este necesar sa comparam Xbox 360 cu PS3 sau cu WII sau cu PC ul ... este un vesnic conflict - cine vrea sa joace cele mai bune jocuri nu se va impiedica niciodata de platforma, sa-mi spuneti mie ca nu vom juca toti la un anumit moment (sau macar nu ne dorim sa jucam pe viitor daca nu ne permitem momentan mai multe console)
- super mario galaxy
- metal gear solid 4
- gears of war
- zelda twilight princess
- uncharted
- halo 3
- metroid 3
- ratchet
- mass effect
- super paper mario
- resistence
- forza 2
- mario kart wii
- heavenly sword
- PGR 3 sau 4
Cei care nu doresc sa joace cele mai bune jocuri aparute - care nu se gasesc (Si probabil nu se vor gasi niciodata pe alta platforma) nu isi merita numele de gamer - este doar un tip trist care nu poate sa-si depaseasca conditia si sa priveasca mai departe.
Sincer pe mine nu ma intereseaza jocurile care vor aparea (si nu inteleg de ce va agitati voi atat) pentru ca eu nu am timp sa ma joc jocurile care sunt aparute deja pe piata - ar trebui sa priviti si voi la comorile care sunt deja disponibile si sa nu va mai faceti atatea probleme ca nu stiu ce joc o sa apara pe nu stiu ce platforma peste 2 ani - jucati dragilor jocurile care sunt pe piata nu veti regreta 
PS: m-am oprit la 5 titluri pe fiecare platforma - pentru a nu lungi acest post prea tare - evident titlurile mentionate de mine pot fi inlocuite cu altele care sunt specifice unei anumite platforme. Eu spun insa ca am ales "crema" de pe fiecare platforma in parte.