bun deci Worms ma scoate din minti
o fi super interesant in multiplayer...insa in challenge e o idiotenie mare...de ce?
1) de pe la nivelul 12-13 viermii aia sunt in stare sa te ocheasca cu greenada au agheul fix pe tine in cealalta parte a hartii cu efect de vant...dat cu cantul etc
2) daca dai restart la nivel...ca nha ai pierdut ...sau vei pierde...toate evenimentele in noul reply se petrec la fel...ok nu miscati viermii din nou random pe harta asa cum ar trebui..dar de aici pana a face aceleasi miscari e un mare *** [scuzati expresia] . Cred ca am dat restart de vreo 20-30 de ori la nivelul 13...si toate prime miscari [ca nha pe urma se schimbau ca am procedat eu diferit] erau identice...primul vierem inamic verde trage cu uzi in mine ma impinge in mine expldez..zbor si pe unul de al lor..prima miscare a celor verzi este sa sape tunele si totul de 20-30 de ori la fel
3) ok inteleg ca eu sunt inamicul..dar nu stiam ca atunci cand joci cu 3 echipe e 3 la 1...inteleg sa fiu eu centrul atentiei insa cand verdele e langa albastru nu sa traga la dracu in praznic sau sa faca orice altceva cand ar putea da doar un mic ghiont sa il arunce in apa si invers
4) ma duc sa ma uit la un film...ca un joc ce ar fi trebuit sa ma elibereze de stresul cotidian ...sa ma destinda...mai tare m-a scos din minti incat imi vine sa fac ceva pe el oricat de simpaticuti ar fi ei viermishorii cu repricele lor