Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Poate stiti voi

1. #56 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Mor!

...azi dimineațăn, �n timp ce mă spălam pe dinți, mi-am adus aminte de un joc la care-am ținut foarte mult:

- țin minte că primul nivel era �ntr-o junglă
    - inamicii erau pe culori și erau �mbrăcați �n mov, alb, maro cu haine de legionari
    - personajele din joc n-aveau față (erau la modă jocurile așa....fără față - și �ncă le iubesc)
    - personajul principal era �mbrăcat �ntro haină verde cu pantaloni maro și avea o mitralieră �n dotare (pe parcurs mai lua grenade și pistol)
    - layout-ul era - up = jump
    - 1 hit = dead
    - prin tot jocul erau �mprăștiați ostateci (fetițe, femei, bărbați schelete)
    - aceștia erau după un perete fals și c�nd erau salvați apărea deasupra lor mesajul Thank You �ntr-un balon alb...flash x3
    - după fiecare misiune, personajul era urcat �ntr-un elicopter și deplasarea se vedea de sus iar punctele hot erau maro
    - ultimul boss era un general
    - jocul era destul de greu și țin minte că l-am terminat de 100000 de ori
    - muzica era excelentă...

Nu rețin titlul și vreau să-l rejoc (văd tot jocul �n fața ochilor dar degeaba...)

...help?

M-am uitat �n cele două liste de pe wiki pentru nes/snes și nimic...niciun cuv�nt nu-mi aduc aminte

...cam așa arăta harta de sus inainte să aterizeze elicopterul pe fiecare hot spot. NU e cea din joc dar seamănă 90%...

*later edit

Mi-am adus aminte, wooooooo!

Code name: Viper

(aici am postat un speed run)

...evident că tipul e expert
    Attached Images Attached Images earthbound-deepdarkness-jungle.png