It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Se simte o deviere spre realism cum a spus si Khan,dar de aceia i se spune simulator,si daca asta este parerea lui Khan despre Fifa asta este...nu toti avem acelasi gusturi despre jocuri ....,2010 vine cu noutati ,poate nu cu ce se asteptau unii care se uita doar la inbunatatirea grafici si nu la alte mici neajunsuri care le avea fifa09,si nu mai vorbim de cele precedente
Cea mai mare realizare a celor de la EA este aducerea in fifa 2009 a Clubului , satisfactia pe care o ai in momentul in care joci cu prietenii online in club ,incercand sa inaintezi in divizii, fiecare cu jucatorul lui...este enorma ,nu se compara cu nimic din celelante stiluri de joc.din fifa ,precizez ca jocul la club este diferit de jocul in sine(cine a jucat in club stie despre ce vorbesc) ,este mai greu ,suteaza si dribleaza mai greoi ,miscarile putin mai lente aproape insesizabile..in 2010 inbunatatirile aduse Clubului sunt de consemnat in primul rand nu mai poti juca decat 1 singur "ANY",inca nu am jucat in club ca nu permite demo ,dar cum se misca jucatorii pe teren mi se pare o inbunatatire majora care se va vedea si in club...., cum a spus cineva mai sus..se arunca cu capul in gheata.....asa este...,mult mai razboinici , mai agili,mai rapizi , si mai motivati...in mare au facut o treaba buna cei de la EA...asteptam jocul full sa putem dezbate mai bine problema.
Am filmat si eu ceva, nu profesional dar merge...