Quote Originally Posted by Enthroll View Post
eh, aici eu tin sa te contrazic. eu am ajuns in contact cu filmul printr-un trailer pe un DVD. m-a intrigat apoi ieri l-am luat sa ma uit la el. nici o controversa aici. deci clar pe mine m-a atras calitatea. Peter Jackson nu cred ca are nevoie sa lanseze controverse inainte de film.
Eu zic ceva general si tu ma contrazici cu ceva personal. Se cam bate cap in cap...

ce este asa de sec in asta? dimpotriva este plin de semnificatie.
Din pacate, finalul este altul, mai exact

cel mai mare minus al tau este cel mai mare plus al meu: filmul are un mesaj complex:
Wrong.

Iti multumesc ca imi respecti opinia.. dar daca e asa, respecta pana la capat. Ce pareri am eu despre un film, un joc, o melodie sunt pur subiective si nu reflecta decat parerea MEA dupa ce am acordat intreaga mea atentie acelui joc. Prin urmare, mi se pare lipsa de respect orice contradictie de dragul de a fii contradictie. Puteai face foarte frumos un review al tau in care sa iti exprimi parerea despre film dar mai frumos suna cand contrazici pe cineva....

Sincer, nu am nimic cu tine.. dar asta e parerea mea si simt nevoia sa o apar, cum simti tu nevoia sa aperi filmul.