Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
Incerc sa nu folosesc deloc functia de rewind. Daca se intampla vreo nenorocire, asta e...Reincep cursa si sunt mai atent.
Absolut de acord, am si zis ca nu-ti strica experienta de joc. Doar ca l-au pus acolo si mi s-a parut ca e cam degeaba, intr-un fel cam ca in jocurile de PC care au quick save dar care nu foloseste la nimic pentru ca salveaza oricum la check-point-uri. Plus ca unele curse destul de lungi si poate deveni frustrant sa-ti sara roata inainte de finish .
Sunt oricum de abia la inceput. Dar sunt super incantat. Si-as face si-un multiplayer macar odata, doar ca eu nu-s chiar hardcore sim player, si ma cam enervez pe public cand gasesc cate un "expert" care ma trece Dunarea pentru ca l-am lovit. E un joc pana la urma, in sfarsit...

L.E.: Oh, detaliu pentru maniaci (ca mine), vizibil atat din cockpit cat si la replay, atat exterior cat si interior: stergatoarele de parbriz au fizica lor, trepideaza si sar in timpul cursei, in functie de denivelari
Later L.E.: alt detaliu pentru maniaci: barele de ranforsare din interior au punctele de sudura modelate sau texturate la imbinari.

Opriti-ma cand credeti de cuviinta