Single post: The Dark Knight
-
Member
Nu e vorba neaparat de actiunea filmului. Cei care l-au vazut probabil au si observat...Batman nu face cine stie ce in film. Dar in schimb apare Tow Faces, Joker care joaca bestial cel putin The Joker actorul face totul, felul cum joaca etc.
Si in plus efectele speciale nu sunt realizate pe comp sau alte chestii in genu, ceea ce ii da o tema de clasic movie nu tot felul de efecte facute doar ca sa fie mai SF si sa inebuneasca pustimea cu efectele gen matrix. Filmul e fain si in poveste mult peste Batman Begins (are o semi-poveste cam cum s-a format batman si realizat de aceiasi regizori) plus ca urmareste si "viata" lui Tow Faces si cum a devenit el psycho ma rog. Eu il consider un film foarte bun. Si vorbind de filme ce apare bun X-Files sau Mumia 3...nu cred ca vor fi peste batman sau Hellboy 2.
Heath Ledger din cate am inteles a murit de o supradoza de medicamente prescrise ( o luase rau incepuse sa se drogheze sa se inchida in casa si sa faca tot felul de faze idioate prietenilor doar ca sa intre in pielea personajului). Cei care o sa va uitati la film o sa observati ca la inceputul fimului nu joaca asa bine rolul The Joker ( din cei care au vazut desene, sau citit comic book-uri cu Batman). Dar o sa vedeti ca pana la sfarsitul filmului ajunge sa joace din ce in ce mai bine si sa se asemne fffffff bine cu The Joker.
Mie unu mi sa parut foarte bun filmul. Si vorba lui Khan vara se lanseaza blockbuster-rele si momentan nu a fost nimic peste filmul asta.