Well, ne-am pus intrebarea aceasta inca inainte de a forma forumul. Si anume, ce vom face cu jocurile multiplaform. Din pacate, nu am ajuns la un numitor comun asa ca voi cere si opinia voastra.

Sa luam in calcul urmatoarele fapte:
1. Ar fi mult mai usor de urmarit un thread dedicat unui joc multiplatform, decat 3-4-5 threaduri separate. Mai ales ca noi nu folosim tag-uri gen [PS3] [Xbox360], deci la un search userul ar primi un singur thread relevant.
2. Ar putea aparea confuzii in cazul anumitor jocuri multiplaform. De exp. daca cineva prezinta un "combo" pt. versiunea de Xbox 360 si spune "apasa A dupa care B", cel care are versiunea de PS3/PS2 se va uita crucis.
3. Ar putea aparea diferente de gameplay, buguri, etc. Luam exemplul GTA IV care avea probleme de freeze inainte de primul patch pt. PS3-urile cu 60GB.
4. Sa tinem cont de faptul ca desi jocul va rula in mod diferit pe console diferite, story-ul va fi acelasi, prin urmare orice sfat/idee ar fi mai usor de gasit pe un singur thread.
5. Am putea ca pentru jocurile multiplatform sa folosim aria de General Gaming - Console Games Forum

Acestea fiind spuse, vom porni un poll si in functie si de rezultate va trebui sa luam o decizie. Multumesc anticipat si astept idei.