Quote Originally Posted by bartonn View Post
nu Thanks.Ca mi-ai zis ca pot luat platinum la LBP fara MGS DLC...deci ar fii bine sa ma apuc de el sa fac si io rost de primul meu PLATINUM
Te pot ajuta daca vrei la gasitul de prize bubbles sau ce mai ai nevoie. Dar o sa fie un platinum foarte greu de luat Si asta din cauza la:
-Create - A level you published was hearted by 50 or more people and you were hearted by 30 or more people

Doar daca ai imaginatie foarte buna si te apuci intr-o zi si faci un nivel excelent.
Eu am incercat sa copiez toate nivelurile bune pe care le-am prins si le-am dat publish as my own si tot nu am trecut de 30 plays, dapoi 50 hearts, e foarte greu ca dupa ce iti joaca cineva nivelul sa se mai oboseasca sa iti dea heart.

Inca o intrebare daca stie cineva: Chestia cu plays se contorizeaza doar cand sunt in joc? Pentru ca am observat ca de o luna de cand am jocul nu au crescut deloc doar atunci cand ma jucam.

Daca vrei primul platinum usor iti recomand Infamous, vad ca ai deja 81% si este un platinum accesibil. Sau Uncharted