comparatie lichide de la saillebao folosite cu ET originale DSE :
-MARLBORO (high16mg) are un gust aproape asemanator cu o tigara normala ,pentru fumatori inraiti care au renuntat la fumat recent este bun,are un gust la fel ca si tigara putin iute-amarui
pentru cineva care nu a fumat sau a fumat tigari slabe nu il recomand, e ca si cum ar trece de la tigari analog cu filtru la cele fara filtru, va avea o senzatie neplacuta
-TABAK (high16mg)are o aroma placuta ,putin dulce amarui,aduce putin cu tigara normala dar mai mult cu narghileaua,este bun pentru cine fuma in jur de un pachet de tigari pe zi,pentru nefumatori sau pentru cei care fumau tigari slabe aceasta aroma este putin cam tare
-AROMA CAPSUNI ,mi se pare a fi ceea mai placuta ,atat pentru fumatori inraiti cat si pentru cei care fumau mai putin este placuta , are un gust dulce placut care te indeamna sa aburesti mai mult, nefumatorii care vor sta in preajma ta vor simti mirosul placut de capsuni

---------- Post added 20-09-2009 at 07:09 PM ----------

MAD DOC am incercat sa fumez cu cartuse fara sa adaug lichid , dar de fiecare data in orice mod as aburi , oricum as tine tigara lichidul imi ajunge in gura,am sa cer si sfatul producatorului, cat despre lichidul care imi ajunge in baterie am gasit o solutie simpla sa nu se strice bateria :
- cand aburesc tin tigara cat mai drept , foarte putin inclinata
-nu pun mai mult de 3 picaturi pe atomizator
-daca nu o mai folosesc desfac atomizatorul de baterie
- cand pun bateria la incarcat este foarte bine ca bateria sa stea cu varful(partea unde este ledul) in sus , astfel cand o vei scoate de la incarcator vei observa lichidul care s-a scurs din baterie, este bine sa stergi de lichid cu un servetel incarcatorul si bateria