Eu cred ca pentru posesorii de Wii intervine foarte usor plictiseala multe dintre jocuri avind rejucabilitate aproape de zero (eu joc Zelda si Metroid pentru ca sint un fan inrait al seriilor). La mine nici ficamea nu se mai joaca pe Wii (si nu am nici un joc piratat si nici nu e modata), PS3-ul il foloseste ocazional pentru Little Big Planet (probabil dupa ce apare Eye Pet se va schimba situatia), insa DS-ul e cel mai folosit, desi am putine jocuri, in jur de 15 si toate SH.

Cum zicea si Leni, cred ca la Wii tine foarte mult de cit de fan esti pentru a juca jocurile de la Nintendo, jocuri care au revolutionat lumea gaming-ului si au dus compania pe cele mai inalte culmi. Cred ca pe orice gamer mai "trecut" il trece un fior cind aude nume ca Zelda, Metroid, Mario, Castelvania, GameBoy (consola care mi-a marcat copilaria) si multe altele pentru care ar trebui un thread intreg ca sa le enumar.

Ca o adaugare, Wii it's all about games, nu super fancy look sau super implementari multimedia, Nintendo a creeat cele 2 console cu un singur gind, sa faca jocuri pentru copii, copii de toate virstele. Pentru asa zisii gameri hardcore sa stiti ca Mario intotdeauna va fi mai interesant si mai placut de jucat decit orice alt titlu hardcore, nu e totul sa vezi singe in fata ochilor, se presupune ca jocurile ar trebuie sa ne delecteze si ne faca sa ne simtim mai bine, iar Mario (si nu numai) reuseste cu brio sa faca acest lucru.