Quote Originally Posted by Mika View Post
Eu sincer m-as fi aliat cu Germania avand in vedere succesul pe care l-a avut la inceputul razboiului, dar nu as fi niciodata de acord cu planul Operation Barbarossa. Cu Rusia pur si simplu, nu te pui.

Dintr-un punct de vedere (atentie!) ii apreciez pe germanii pt ce au facut in razboi. Inainte sa imi sariti toti in cap, nu, nu ii apreciez ca au inceput razboiul, nu ii apreciez ca au omorat oameni nevinovati doar ca erau de o anumita etnie. M-a impresionat ingeniozitatea tehnica de care au dat dovada cu tancuri net superioare aliatilor si cu U-Boats-urile, rachetele V2 sau altele, dar, din fericire, un razboi costa si nu au putut tine pasul.
Mika ti-as recomanda niste carti despre ceea ce ai spus.. intr-adevar, costurile au fost imense dar daca ai vedea cine a fost finantatorul Nemtilor si cate alte secrete pot fi ascunse maselor..

E adevarat, pot fi si prostii ceea ce spun eu, nu neg.. dar stiti cum e "orice miciuna are un sambure de adevar".

Si ca sa nu fiu total offtopic, nu as fi stat pe ganduri in a fi de partea Statelor Unite si Marii Birtanii .