Quote Originally Posted by Honord View Post
Do not fear! Honord is here! Deci dupa cum s-a zis si mai sus consola este data uitarii si asta ma calca pe ... nervi , faptul ca o ignora din ce in ce mai mult devine deja stresant deoarece cei de la Sony se bazeaza numai pe PS3 ( wtf.. ) si zice ca lumea nu mai cumpara de loc jocuri ps2 asa ca hai sa facem niste tampenii de jocuri legate de filme and sh*t like that.Si uite cum apar eu cu o serie destul de draguta ( chiar faina ) de jocuri
- Final Fantasy VII - Dirge of Cerberus ( TPS cu elemente de RPG , o sa-l iubiti )
- Black - FPS ( probabil cel mai bun , zic eu )
-Toate Call of Duty-urile merita
- Seriile Splinter Cell ( love them )
- Bully ( rockstar did it again )
- Seriile Ratchet & Clank ( do not miss them! )
- Seriile Jak & Daxter ( do not miss them too ! )
- Tomb Raider anniversary , legend , etc. ( Boobs ftw )
- Fifa ( nu-mi vine sa cred ca spun asta )
-God of War 1,2 ( Daca nu le-ai jucat HURRY UP DUDE )
-Resident Evil 4 ( Dumnezeu nu joaca HALO , joaca RE4 )
- Gran Turismo 4 ( Niiiice , vrum vrum vrum )
- DBZ ( nimic nou din cele aparute , un alt motiv de nervi , but pentru noii veniti e obligatoriu )

Cam asta intr-o mica mica prezentare , sa nu uit de GhostBusters care e destul de fain

-
Cum sunt Splinter Cell?
Tomb Raider e naspa. RE4 mie nu prea mi-a placut.Gran Turismo 4 inafara de grafica il urasc.Si Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3.
Dude ... And how in the world could you forget METAL GEAR? That's madness. MADNEEEEEEEEEES!
Recomand Fahrenheit,e un joc necunoscut dar foarte foarte foarte tare. Okami ...
The Simpsons chiar