Quote Originally Posted by apbaciu View Post
Am o problema cu un trofeu cel cu save 25 survivors am facut 55 days si 3 zile din 7 days of hell si totusi nu am primit trofeul cumva trebuie facut dintr-un run?
Da trebuie sa fie in acelasi run. Incepe de la day 1 si pe la day 14 daca salvezi cate 2/ nivel ar trebui sa ai 25. Good luck.

On another note: mi-a mai ramas si mie day 7 de facut, si la mine e greu singur, pacat ca nu prea il are lumea pe PSN sa joc la highscores.
Oricum mi se pare nebunie highscoreul de la "7 days of Hell"... Eu am facut fara sa mor deloc primele 2 nivele, cateva zombie executions pentru x3, cateva hazard kills pentru double score,nivelul 3 tras de coada si in nivelul 4 am murit de tot si aveam sub 100.000.000 iar primul loc are 600.000.000 scor Completare la level 2 am avut multiplier 347 si la level 1 tot cam asa.
So pentru 600.000.000 ce dracu a facut ala de pe locul intai ca nu inteleg.

Ronan pe PSN este varianta multiplayer la leaderboards pentru toate modurile. Ah scuze am crezut ca zici de multiplayer
Nu are rost leaderboard pentru multiplier sunt multi care au facut maximul 999x.

---------- Post added 29-09-2009 at 11:53 PM ----------

Finally 100%
Last question
Q:5. Care este game mode-ul vostru preferat si care este cel mai putin preferat.
A: Pentru mine All Weapons si Turbo mode sunt cele mai fun, iar cel mai putin fun e 7 days of Hell, nu cred ca o sa-l mai joc curand, cel putin singur in veci.

Totusi pentru cine are nevoie de ajutor sa ia trofeul si nu vrea sa joace toate cele 7 zile, va pot baga direct in ziua 7 si o terminati si-l luati.