Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
daca nu il cunosti pe sofer, acum cand iti aduce comanda, baga-i ceva in buzunar ca sa te tina minte... asta este... asa se lucreaza in Romania
Bobby este un caz ghinionist, asta nu �nseamnă că trebuie să pună și el umărul la perpetuarea sistemului ăsta de rahat. Dacă ne-am trezi cu toții frumos și am �ncepe să facem scandal pentru modul precar �n care suntem serviți �ntr-un contract de prestări servicii și nu am mai da ciubucuri, atunci s-ar mai schimba ceva, prin schimbarea mijloacelor de impunere a respectului față de client. Resemnarea nu este atitudinea potrivită. Lucrez �n administrația publică și efectiv mă cert cu oamenii care dovedesc astfel de apucături, deși �n viața mea nu le-am cerut vreun folos necuvenit. Dacă publicul ar da cu gura (a se �nțelege folosirea p�rghiilor legale) și nu cu banul c�nd este pe drept nemulțumit, am putea scăpa de boala asta comunistă.
�n ideea că Dj Mo nu se va supăra că am o opinie contrară, Bobby, te rog să nu �ncepi și tu să arunci cu nămol �n mlaștină.

Ca o notă personală, mă declar mulțumit de Fan Courier, prin ei mi-au venit consola și TV-ul și mai toate jocurile cumpărate second de pe diferite site-uri, fără dificultăți sau �nt�rzieri.