Single post: SpamBox Reloaded :P
-
30-09-2009 21:12 #1290 SP
Senior Member

Originally Posted by
trickz
Exact piesa asta o ascultam doar ca nu acest remix... :X
Si Mario... Iti recomand putina cultura. Poti lasa ManeleFm sau cum se numeste postul tau preferat si poti sa incepi usor, usor, cu KissFm sau RadioZU/21. Chestii mai comerciale ca stiu... este greu sa te lasi de ceva ce credeai ca te defineste. Cu putin noroc, in cativa ani o sa ajungi la MagicFM sau cine stie.. poate Guerrilla. Peste 5-6 ani o sa iti poti face singur un playlist care sa nu il contina pe Gutza si nici alte piese ieftine si in acel moment o sa te felicitam cu totii pentru progresul tau. Cultura vine de pe mai multe planuri... de la scoala nu mai vine sigur asa ca singurul domeniu solid este muzica.
Usor usor poti ajunge si tu sa gandesti, nu sa arunci dejectii ieftine.
Cu toate acestea, eu te accept asa cum esti... o singura rugaminte am: nu mai categorisii pe nimeni. Poate nu iti convine ca x este rocker sau satanist sau cine stie ce... Lasa'i sa traiasca linistiti. Nu ne pasa de parerea ta pe acest domeniu, aici fiecare poate sa fie liber si nimeni, repet, NIMENI, nu are dreptul sa judece o alta persoana. Daca stai linistit, nimeni nu o sa se ia de tine si toti o sa traim linistiti. Daca nu, o sa ai tot forumul pe cap. Si nu in sensul placut.
O seara placuta!
Trickz,ocupate si cauta un Ds ieftin pe net
sa am dc sa imi iau Pokemon.