Single post: Tigara electronica
-
05-10-2009 03:43 #1684 SP
Junior Member
woow 10 atomizatoare ,in cat timp? , mie dupa 34 de zile de utilizare simteam ca atomizatorul
nu imi mai da aceiasi cantitate de vapori, nu l-am mai curatat a 2 a oara cu proilen glicol,
l-am desfacut , concluzia pe care am tras-o este ca P.G. nu curata destul de bine ,
pe rezistenta se depune un rezid negru asemanator cu cel de zahar ars
cu cat devine mai gross cu atat obtii mai putini vaporicu si gustul neplacut de ars
,voi cauta ceva mai eficienta sa pot curata atomizatorul fara sa il desfac,mai bine zis o solutie care dizova rezidul
SECRETUL LONGEVITATII atomizatoarelor originale de la RUYAN
este faptul ca au o rezistenta mai groasa ,are dezavantajul ca nu se infierbanta la fel de tare ca cele subtiri dar are avantajul
ca nu se ard atat de repede,are o viata mai lunga, prin urmare si cantitatea mica de vapori
MODELUL 801 renumit pentru cantitatea mare de vapori, nu am avut ocazia sa desfac un atomizator dar din cate inteleg are un voltaj mai mare iar faptul ca iti ofera o cantitate mare de vapori denota faptul ca rezistenta este destul de subtire pentru curentul care
il primeste ,prin urmare durata de viata este multa mai scurta, in timp firul se carbonizeaza ,mai bine zis se arde,
DECI sa nu se gandeasca careva ca o sa apara in timp atomizatoare care vor rezista ani de zile ,
orice ar face din orice material ar fi confectionat rezistenta moartea sa este inevitabila,in cele din urma se va carboniza rezistenta
singura sansa ar fi alt sistem de functionare
cat despre baterii cele pe litium sunt singurele acceptate pe piata, exista o baterie mult mai puternica LITIUM POLIMER
dar este foarte periculoasa daca este supraincarcata,sau primeste un voltaj mai mare la incarcare sau daca se face un scurt aceasta se infierbanta si poate lua foc sau mai rau , poate exploda daca invelisul bateriei este rigid (cum este tigara electronica)