Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Gramatica Limbii Romane VS Colegii forumisti
-
__The Game__

Originally Posted by
Strike105x
RDS-ul ca o trecut 2 luni si nu mio bagat odata netul...

Originally Posted by
Strike105x
@Ontopic: deci astia de la RDS is nesimtiti rau... un semn de viata ceva si netu care il am acuma tot pica...

Originally Posted by
Strike105x
And? what's your problem ? la vreme imi zici tu cand si cat sa postez? sry da partea asta nu am vazuto la reguli cat timp i keep it spam free & ontopic i don't see the problem. Este optiune de ignor is thumbnail-uri nimeni nu te obliga sa intri nici in thread nici sa dai click pe ele, pana acuma esti singuru din thread-ul asta care a facut numa un ontopic restu fiind offtopic-uri si flamebait-uri asa ca inainte sa acuzi de abuzuri pe altu mai bine tiai rectifica tu atitudinea.
etc...
Toate au o explicatie:

Originally Posted by
Strike105x

Originally Posted by
k1du
Ma enerveaza ora de romana ca trece incredibil de greu
Offtopic: fa cum faceam eu pe atunci dormi