Single post: Ninja Gaiden Sigma 2
-
Senior Member
Primele pareri dupa cateva ore de gaymplei:
- grafica: este cel mai frumos Ninja Gaiden de pana acum fara doar si poate. Se misca extraordinar de fluid in 1080P, nu am observat nici un moment low fps sau alt simptom de genul. Culorile sunt extraordinare, iar combo-urile parca sunt mai brutale fata de celelalte titluri.
- gaymplei: nu stiu daca este un minus sau un plus, nu m-am hotarat inca, dar dificultatea jocului este cu mult scazuta fata de Ninja Gaiden 2 Xbox 360, fara sa mai vorbim de Sigma 1, care este iadul pe pamant fata de titlul actual. Am inceput sa joc direct pe warrior, chestie aproape imposibila de realizat la titlurile anterioare fara o cutie de Xanax langa....
- story: pastreaza destinul personajului principal aferent titlului de pe consola rivala, dar aduce elemente noi: 3 personaje noi, mai multi bossi si mai multe arme - deci un + foarte mare din acest punct de vedere.
- online: cuvant pe care nu l-am putut folosi pana acum referindu-ma la un titlu Gaiden. Are coop online in 35 de misiuni diferite cu 5 nivele de dificultate. Se misca impecabil si feelingul pe care ti-l ofera un hack and slash de talia acestuia jucand cu un prieten e priceless.
1010 - get the freakin' game!