Quote Originally Posted by DeadlyGoD View Post
E bine ca va dati rotunzi cand vine vorba de piraterie...dar pentru un joc mai e putin si faceti orice,inclusiv trisat.Khan...tu esti pe langa cand vine vorba de topicu asta, nu ai nici o legatura,by the way "bai my friend" fraze din astea aud in piata la cei care vand pepeni.In loc sa gasesti scuze pentru altii ...mai bine ti-ai vedea de treaba ta.Ai o ghinda ca esti loial prietenilor oricum.
Si tu prin post-ul asta nu te consideri pe dinafara? Cu ce esti tu mai ontopic ca mine cand vii cu asemenea ineptii?
Ai 2 voturi pe sobolan si asta te face legat sufleteste de concurs? Ai facut pact cu diavolu sa ai voie sa-ti dai cu parerea?

Iarta-ma privilegiatule, ca mi-am permis sa-mi exprim umila parere. Noi astia pariah, nu ne ridicam la rangul vostru sa putem dezbate.

P.S. Aia cu pirateria e cu cateva posturi in urma. Tu chiar tre sa ramai fixat si esti incapabil sa progresezi in discutie?

Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
Sper sa nu se ajunga la jigniri pe aici ca nu are nici un rost. Cred ca se poate duce o conversatie normala.
Eu as fi de parere ca ar trebui umblat putin la regulamentul de votare pe viitor si sa se aplice o regula noua: sa voteze doar cei cu minim 20 de posturi de exemplu.
Asta cred ca ar departaja intr-un oarecare fel clonele sau userii nuli, de userii reali. Daca un om caruia i-ai propus sa iti dea un vot, chiar ii place siteu si vrea sa ne mai viziteaze are unde sa scrie 20 de posturi lejer pentru a putea vota. Subiecte sunt destule si nu doar despre jocuri...
Intr-un asemnea caz poti spune ca ai adus si un user nou, pentru ca odata ce e obligat sa posteze pentru a vota, automat citeste despre ceva ce e posibil sa ii fie de interes si cu ocazia asta il faci sa revina si pe viitor.
P.S: Parca deja aud undeva in departare un ecou care ma striga : COMUNISTULE COMUNISTULE
Asta am zis si eu, desi in mai putine cuvinte, insa mi-a sarit DG in cap (Dolce Gabbana, DeadlyGod - aceeasi ciorba manelistica) ca de fapt iau apararea cuiva.

E clar ca ambii participanti din partea de sus a clasamentului au primit voturi si de la useri noi. Ia numarati-va si vedeti CATI SUNTETI ACTIVI pe aici (gen post-uri zilnice, prietenii legate, COMUNITATE) si vedeti ca sunt mai putini decat cei 80.

Deci na, daca eu zic ca aia doi de sus merita sa fie acolo, inseamna ca-mi "ajut un prieten" noi sa fim sanatosi.