See, de aceea nu mai vrea echipa CG concursuri cu voting public. Well, pana la finalizarea votarii, threadul este closed... Va fi deschis dupa ce se termina poll-ul. Multumim tuturor pentru participare !

P.S. Voturile userilor cu 0 posturi sau care au aparut subit peste noapte oricum nu se vor lua in considerare (asa cum s-a procedat dintotdeauna aici). Asa ca mass-urile respective nu stiu cat de mult v-au ajutat. V-am mai zis, preferam sa ramanem 200-300 de consolisti prieteni/amici pe CG decat jde mii de useri care nu fac altceva decat sa spameze. Have a nice night !

---------- Post added 09-10-2009 at 12:48 AM ----------

Well... sunt suparat. Imi pare rau ca la un astfel de concurs, in care ar trebui sa ne bucuram de animalutele noastre... sunt nevoit sa stau sa numar clone si useri cu 0 posturi care subit au aparut in poll. Pacat... probabil ca va fi ultimul concurs ce va avea poll public. Mai mult, cum am spus-o si repetat-o de nenumarate ori, aici nu ne pasa de marirea numarului de useri. Preferam calitate, nu cantitate (altfel generam eu singur 50.000 - 100.000 de useri si deveneam clona computergames). Prin urmare, voi lucra in noaptea aceasta la un script pentru a STERGE toti userii cu 0 posturi. Imi pare rau pentru cei care nu au nicio vina si s-au inregistrat pentru ca vor doar sa citeasca news/reviews... dar ma tem ca si acestia vor fi afectati.

Inainte de a ma apuca de treaba, voi anunta insa castigatorul... cu rugamintea de a mi se trimite pe PM adresa completa, numele, nr. de telefon, etc. Prin urmare, castigatorul concursului "Lauda-te cu animalutul tau" este Demon/eXistenZ ! Desi a avut nu mai putin de 15 useri cu 0 posts, tot a iesit in frunte. Sa nu va faceti iluzii sa credeti ca ceilalti nu au procedat la fel (din pacate). Si la Sara la fel, sunt 15 useri cu 0 posts...

Felicitari !

P.S. eXistenZ este rugat sa posteze o poza cu Demon langa un articol, imagine, desen, whatever... doar sa fie CG related. Pentru a asigura pe toata lumea ca este real, si nu de pe wikipedia sau mai stiu eu ce . Totodata este rugat sa-si aleaga oricare din jocurile din poza de mai jos (cu exceptia Mini Ninjas care a fost deja castigat). In pachet va fi si un cadou surpriza pentru Demon. Sper sa-i placa !