poti sa scapi de ei?

am si eu niste tampiti.. cretini.. hahalere.. japite de oameni... si din pacate trebuie sa ii numesc colegi...

Eu, la dulapul de la scoala am pus un lacatel micut, de valiza, cu cifru. Nu tin mare smecherie in dulap, doar niste pantaloni de sport (la care tineam mult, btw) si niste adidasi. Maaare treaba. Cu toate astea, desi mai mult de jumatate din lacatele scolii sunt cu cifru, pe colegii mei iubiti ii atragedoar lacatul meu. Buuuun. Prin miracol, unu' din scoala il sparge si ii cheama pe astia. Ce fac ei? imi inoada hanoracul(ca eram la scoala dar in ora) cu tricoul de sport cu pantalonii de sport si sireturile de la adidas. In tot acest proces complex imi rup si pantalonii. Cand ma iau de ei... tot ei erau aia suparati. Replica finala din partea lor fiind "ei lasa... ai bani sa iti cumperi altii". Din pacate, chiar nu e asa.. dar si daca era, gestul e ala care conteaza.

Ei.. asta e... sunt colegii mei si nu mai dureaza mult... ultimul an si miracol sa fie de mai am vreo treaba cu vreunu'.