eu n-am vazut pe prima pagina din bazar nici o situatie de genul. Am vazut pe unul cu 5 anunturi dar sunt categorii diferite, si avand in vedere spatiul limitat din titlul anuntului, e greu sa faci un titlu general.

Altfel.. mai e si faza ca multi useri tipici de bazar (care stau pe bazar si doar atat) citesc doar primul post intr-un thread. Am patit de multe ori sa fiu sunat pentru jocuri pe care le vandusem din al treilea update, dar pe care n-a stat nimeni sa-l citeasca.
Astfel ca daca eu imi fac un thread cu "Vand jocuri Xbox 360" iti garantez ca daca fac un update prin pagina 3-4, nu se mai uita nimeni la el.

Alta problema e ca titlul nu-l mai poti edita dupa ce ai postat. Daca azi vand un joc si maine vreau sa mai adaug unul, raman la titlul de ieri. Si un titlul general nu-ti atrage vizitatori la anunt.

In concluzie eu consider ca e mai bine sa lasam lucrurile asa cum sunt... singurul lucru pe care l-as schimba ar fi auto-upper-ul ala care sa-l platesc sa-mi dea Up (ajutand astfel si hostingul CG)