Quote Originally Posted by trickz View Post
Ce rezolvam? Il bateam pe unul, il bateam pe al doilea, il bateam pe al treilea si? Tot nu imi aducea pantalonii inapoi si ma trezeam si cu mamele lor la usa...

Dupa mine, astia trebuie luati si legati cu picioarele in sus de un pod sau ceva... sa simta putin frica. Ma mai gandesc eu pana la sfarsitul anului si vin cu ceva care sa fie si inteligent si nici sa nu ma faca pe mine sa ma cobor la nivelul lor de pubertani prosti...
true that
ceva de genul asta am patit si eu azi cand a inceput dirigintele ca eu stau in prima banca(am 1.77) si i-am spus ca nu vad ,ca vorbesc cu colegul de langa si tot asa ( cu toate ca vorbeam doar in pauza) si am spus si eu de niste colegi care vorbesc in continu si a sarit unul la mine si i-am spus sa aiba tupeu la maica-sa nu la mine . A inceput sa spuna ca m-am luat de maica-sa .. si vine la mine nervos (el fiind jumate cat mine ) sa imi dea cu pumnul in fata si l-am apucat de maini si ghiciti ce a facut .. m-a scuipat in ochi (damn era oprita apa in tot Galatiul si am terminat un pachetel de servetele umede ) si in momentul ala vine profa' de geografie si ala a inceput sa planga ( ca m-am luat de maica-sa )

PS : v-am omorat cu "si-ul " asta