Single post: PSN RO
-
Banned
Bun! Hai sa zicem ca nu m-am prins. Deci tu, h0stile, zici ca este o legatura intre discul acela de review si compania "SmartPoint". Adica a fost trimis siteurilor (sau revistelor) de specialitate un disc, ca urmare a faptului ca "SmartPoint" a semnat un contract cu SCEE de promovare a produselor Sony in Romania. Raspunsul pe care vroiam sa-l aud de la tine (avand in vedere ca esti singurul care a recunoscut o legatura) este: cine este compania asta; ce vrea de pe piata Romaneasca; care sunt proiectele de viitor; ce rol are ConsoleGames in povestea asta si..., ce este mai important, vom avea PSStore in cincinalul asta?
In prima faza intrebarea mea (Ce credeti ca inseamna asta?) a fost retorica. Dar daca ConsoleGames nu este strain de acest lucru, ma intreb si eu de ce nu a aparut o stire pe prima pagina si a trebuit sa gasesc eu informatia pe capital.ro in timp ce cautam trairile lui Basescu? Este dreptul proprietarilor siteului sa tina ascunse anumite informatii, dar personal nu cred ca se intampla asta la consolegames.ro. Am dreptate?