Pe mine m-a lasat corigent la psihologie din cauza ca am venit extrem de fumat la scoala.Acum vreo 2 ani am dat o bucata de pizza pe tavan, in a 7-a i-am zis la o colega sa o intrebe pe doamna ce inseamna ****(iar ea a intrebat) si profa a zis sa vin in 2 zile cu mama la scoala sa zic in fata clasei ce inseamna,acum un am am luat extinctorul si am dat prin baie cu el, in a 10-a tot la psihologie m-am enervat si am aruncat caietul pe geam in fata profei, in a 8-a jucam in clasa un joc cu mingea si am dat cu ea exact in capu la directoare, in a 6-a tot cu aceiasi minge am spart o vaza...+ altele care nu mi le amintesc.Si totusi NICIODATA nu am spart vreun geam la scoala/liceu.

si o faza de la bio care m-a amuzat extrem de tare:
profa: copiii sunt facuti din cromozomii mamei si ai(intervin eu) vecinului

---------- Post added 10-10-2009 at 08:43 PM ----------

si inca ceva dar facut de fratele meu: aveam in generala o profa care se imbraca mai exotic, mai in stil ''centura'' si cand am terminat a 8-a a sunat-o fratimiu si i-a zis ca a castigat la coca-cola o suma mare si ii va avea doar daca va striga tare in telefon ''am castigat''.A pus-o sa repete de vreo 3 ori si sa zica din ce in ce mai tare iar la sfarsit cand a zis la maxim ''am castigat'' noi am intervenit in grup cu ''O P**A-NGURA''.Nu am vorbit eu ca imi recunostea voce dar idee imi apartine.