Pentru a vedea daca nu sunt prea subiectiv propun sa facem un test. Primii 5 care se inscriu in acest test le voi "curata" atomizoarele (indiferent de numar) printr-o tratare cu ultrasunete. Conditii:
- au mai testat si alte metode de curatare a atomizoarelor (ca sa aiba cu ce compara)
- cu cat vor fi mai multe tipuri de atomizoare cu atat mai bine (nu spun acum impresiile personale - am testat pe 3 modele de eT - dar rezultatele pot fi diferite in functie de modelul constructiv al atomizorului);
- cu cat persoana care participa la test stie mai multe si mai amanuntite date referitoare la utilizare cu atat mai bine (model, data achizitiei, cat lichid pufaie saptamanal, cat a utilizat atomizorul, ca lichid a utilizat, etc.)
- nu garantez ca prin acest tratament atomizoarele nu devin inutilizabile (lipiturile se pot desprinde prin acest tratament)
- voi usca eu atomizoarele (ceea ce inseamna ca le da inapoi dupa 3-4 zile)
- vor veni personal sa mi le aduca si sa le ridice unde vom conveni de comun acord
- imi vor trimite personal si vor confirma sau vor posta impresiile lor pe acest topic facand referire directa la acest test pentru a vedea daca metoda functioneaza sau este doar o impresie a mea personala (daca nu o fac administratorii acestui forum vor lua masurile ce se impun pentru un astfel de comportament).
- imi acord dreptul sa accept sau sa resping orice cerere fara nicio explicatie. In afara de acest drept de recuziune fiecare persoana acceptata poate spune orice crede de cuviinta despre rezultatele testului...
Nu astept si nu incurajez comentarii pe acest topic inaintea testului (sunt sterile si fara obiect pana nu facem testul). Inscrierile le astept pe Private Message, unde le voi si raspunde. Aici sa discutam si sa dezbatem doar rezultatele Astept date referitoare la: model, lichide utilizate, cantitate de lichid utilizata saptamanal, timp de utilizare pana la momentul actual, de cand nu il mai utilizeaza, ce acumulatori a utilizat, etc.
Astept PM.